נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 09/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להביא לרתיחה את כל סוגי הבשר ל-5 דקות לסנן ולשטוף להחזיר לסיר את הבצל הזנב והרגל למלא את הסיר במים ולבשל כשעתיים להוסיף את העוף תפו'א השום ולבשל עוד כ-45 דקות להוסיף את כל התבלינים לבשל עוד כ-15 דקות לטעום ולתקן תיבול להגיש לצד פיתות חילבה וסחוג'


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe586.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון