נכתב על ידי: עולם השקשוקה
תאריך: 10/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • שופכים את השמן למחבת ומתחילים לטגן קלות את הבצל.
  • מוסיפים את הפטריות השום והפלפל וממשיכים בטיגון עד שהפטריות מוציאות את כל הנוזלים והפלפל מתרכך קלות.
  • מוסיפים את העגבניות והסוכר ומערבבים היטב.
  • מכסים במכסה ומבשלים כ 20 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
  • מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  • עם השקשוקה סמיכה מידי מוסיפים כשליש כוס מים עם דלילה עוברים לשלב הבא.
  • שוברים את שני הביצים מעל כל הרוטב מנמיכים את האש וסוגרים במכסה.
  • כ 7 - 10 דקות לביצים רכות ו 10 - 12 דקות לביצים קשות.
  • פותחים ומגישים עם המון לחם טרי, טחינה.
  • בתאבון.

 
אודות המחבר

שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!

שקשוקה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe587.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון