נכתב על ידי: אקסיום
תאריך: 28/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הרוטב:

מטגנים את הבצלים בשמן הזית עד שהם בצבע שקוף מוסיפים את התאנים ואת האגוז מוסקט מבשלים כ- 10 דקות על אש בינונית מוסיפים את הדבש והיין בהדרגה ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום הנוזלי, מוסיפים בהדרגה את ציר העוף ומחכים כ 30 דקות על אש קטנה עד שהתערובת הופכת סמיכה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

על מחבת כבדה צולים את הסינטה עד השחמה ומעבירים לצלחת הגשה מעל הכול יוצקים את הרוטב.

בתאבון!!!


 
אודות המחבר

שמי אקסיום כהן אני אוהבת לאכול ולבשל אוכל טוב ... במשך השנים למדתי לבשל בעיקר מאמי וסבתי שמבשלות אוכל מדהים ובעיקר נהנות מזה... אשמח לחלוק איתכם את סודותי...

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe60.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון