נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 20/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה לשים את הבשר,הבצל המגורר ואת יתר החומרים.

 לערבב היטב
לקחת את הארטישוק המוכן ולמלא  תחתית ארטישוק מהבשר.


לאחר שסיימת להכין את כל התחתיות ארטישוק. להניח אותם בסיר גדול ורצוי רחב.
להרתיח מים עד לגובה התחתיות ארטישוק להוסיף 2 כפות מרק עוף,1 כפית מלח,1 כפית פלפל שחור.מעט מיץ לימון ולבשל על אש קטנה כשעה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe606.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון