נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את החצילים עד הזהבה להעביר למסננת ללילה למחרת להוציא מהמקרר לקערה להוסיף את שאר המצרכים לערבב קלות להעביר לכלי עם מכסה נשמר כ-10 ימים במקרר

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe613.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון