2 חצילים קלופים וחתוכים ל3 ס'מ אורך 1 ס'מ רוחב (בערך)1 כוס שמן לטיגון4 שיני שום כתוש2 כפות שמיר יבש2\1 כפית סוכר3 כפות מיונז2\1 כפית מלח1 כף מיץ לימון
לטגן את החצילים עד הזהבה להעביר למסננת ללילה למחרת להוציא מהמקרר לקערה להוסיף את שאר המצרכים לערבב קלות להעביר לכלי עם מכסה נשמר כ-10 ימים במקרר
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported