נכתב על ידי: דני ניוקומב
תאריך: 27/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קולפים את האגסים וחוצים לשניים לאורכם.

מגלענים בעזרת כף פריזיין ומטפטפים מייד מעט מיץ לימון כדי שלא ישחירו.

מורחים בחמאה המזוככת וצולים בתנור מחומם מראש לטמפ' 250 צלזיוס עד שהאגסים מתרככים ומזהיבים.

קוצצים גס את אגוזי הפקאן הקלויים ומערבבים עם הדבש וגבינת קשקבל הכבשים המגורדת.

מפזרים את תערובת הגבינה מעל האגסים וממשיכים בצלייה עוד מספר דקות, עד שהגבינה נמסה.

מגישים מיד, מומלץ עם גראפה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe623.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון