חפש מתכונים:       
שלום אורח
19.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

אגסים צלויים בקשקבל כבשים

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

6 אגסים בינוניים בשלים
חצי כוס אגוזי פקאן קלויים
150 גר' גבינת קשקבל כבשים מיושנת ומגוררת דק
2 כפות דבש
מיץ מלימון אחד
2-3 כפות חמאה מזוככת
פלפל לבן גרוס טרי



אופן ההכנה:

קולפים את האגסים וחוצים לשניים לאורכם.

מגלענים בעזרת כף פריזיין ומטפטפים מייד מעט מיץ לימון כדי שלא ישחירו.

מורחים בחמאה המזוככת וצולים בתנור מחומם מראש לטמפ' 250 צלזיוס עד שהאגסים מתרככים ומזהיבים.

קוצצים גס את אגוזי הפקאן הקלויים ומערבבים עם הדבש וגבינת קשקבל הכבשים המגורדת.

מפזרים את תערובת הגבינה מעל האגסים וממשיכים בצלייה עוד מספר דקות, עד שהגבינה נמסה.

מגישים מיד, מומלץ עם גראפה.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת דני ניוקומב

מתכונים נוספים בנושא קינוחים - שונות

מאת: שף יעקב קינוחים - שונות05/12/114186 צפיות
עוגת קרם ערמונים מדהימה בטעמה קלה להכנה

מאת: שף יעקב קינוחים - שונות01/06/115212 צפיות
מתכון למלבי שוקולד

מאת: שף יעקב קינוחים - שונות01/06/115684 צפיות
מתכון לקינוח מלבי חלבי מאוד טעים יש אפשרות להחליף את מוצרי החלב במים ואז המתכון פרווה

מה עוד יאמר על הפלא הזה??


סברינה מי לא שמע?מי לא הכיר אך כמה טעימה

מאת: זריק - Zerikקינוחים - שונות25/04/104983 צפיות
גלילים מתוקים הם קינוח מדהים, הן בגלל הטעם והן בגלל אופן ההגשה האסתטי. ניתן לעשות גלילים מתוקים על בסיס שוקולד, תמרים ותאנים. המתכון הנ"ל מתייחס לגלילים מתוקים משוקולד.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported