נכתב על ידי: פאונדרס
תאריך: 28/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שלבים להכנה, מומלץ לעבור שלב שלה על פי הדגשים.

- בוחשים את כל הפרודוקטים עד לקבלת בצד אחיד ואוורירי

- במקביל מערבבים גם את כול מרכיבי במילוי בכלי נפרד

- כבר בשלב זה מומלץ לחמם את התנור לחום של 200 מעלות

- חותכים את הבצק להרבה חתיכות שוות בגודלם .

- כל פרוסת בצק ממלאים בכפית וחצי מהמילוי שהכנו קודם ומעצבים את במאפה לצורת משולש, (אוזן המן)

- מקבצים את כל "האוזניים" לתבנית ומכניסים לתנור ל10 דקות.

- מוצאים ומפזרים מעל אבקת סכר שוקולד גרוס או קינמון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe63.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון