נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את חלקי העוף עד השחמה ולהניח  בצד, להכינס את השום לשמן ולטגן כדקה להוסיף את הפלפלים המתוקים והחריפים ולטגן עד שמתרככים תוך כדי ערבוב להוסיף את העגבניות ולבשל עד שהעגבניות מתרככות להוסיף את העוף הכוסברה מיץ הלימון והתבלינים לבשל כ-45 דקות על אש חלשה ולהגיש

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe633.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון