נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את הבצלים והפלפל החריף עד הזהבה קלה ולהוסיף את נתחי הפרגיות ולטגן עד שהבשר מתרכך להוסיף את התבלינים והמים ולבשל כ-15 דקות על אש חלשה להוסיף את השזיפים לערבב ולכבות את האש

מומלץ להגיש בתוספת אורז לבן


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe634.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון