נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 07/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בעזרת מקצף ידני מערבבים ביצים + שמן + יוגורט

מוסיפים סוכר וממשיכים לערבב.

מוסיפים נקטרינות, תפוחים ברנדי גרנולה שוקולד לבן וממשיכים לערבב 

 מוסיפים קמח בוחשים היטב עד לקבלת מסה אחידה.

אופים 45 דקות ב 170 מעלות


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe638.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון