נכתב על ידי: efi_a
תאריך: 10/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. קולפים את החציל, חותכים לפרוסות בעובי 2.5 ס"מ, חותכים את הפרוסות לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל הקצוץ, מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים, מטגנים בבחישה עד שהבצל הופך שקוף.
  3. מוסיפים את השום ומטגנים בבחישה עוד דקה.
  4. מוסיפים את קוביות החצילים ומטגנים בבחישה עד להזהבה קלה.
  5. מוסיפים את העגבניות המרוסקות וממשיכים לבשל עד להתרככות קלה של החצילים.
  6. מוסיפים את החומץ, הזיתים, הפפריקה, הסוכר והצלפים, מבשלים עד שהחצילים מתרככים.
  7. מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים בעדינות, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  8. מעבירים לכלי ושומרים עד שבוע במקרר, מגישים בטמפרטורת החדר כתוספת או עם לחם טרי.

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe646.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון