נכתב על ידי: עולם השקשוקה
תאריך: 21/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

  1. במחבתמטגנים את הבצל קלות במעט שמן/חמאה מוסיפים את טבעות הבטטה הירושלמיתוממשיכים לטגן מספר דקות מוסיפים את החצילים ומטגנים כדקה ויוצקים מעל הכל אתנוזל העוף.
  2. מרתיחיםאת הכל יחד או עד לריכוך הבטטה.
  3. מצנניםוטוחנים הכל במעבד מזון.
  4. משפריםטיבול
  5. אפשרלהוסיף מעט שמנת מתוקה עם רוצים

 
אודות המחבר

שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!

שקשוקה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe658.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון