נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להרתיח את הבשר כ- 45 דק’ ,לשפוך את המים
ולתת לבשר להתקרר היטב לפני שפורסים.
בשר מס’ 5/6 לפרוס לפרוסות ברוחב אצבע.
אם משתמשים עם
בשר מס’ 4 לחתוך לקוביות כמו של גולש.
את הפולים לקלף -להוציא מהתרמיל ולשטוף או פולים קפואים לשטוף.

לחמם בסיר שמן לשים את המלח ,הפפריקה , הכמון והשום לערבב
על אש נמוכה כדי שלא ישרף ולהוסיף את הבשר לטגן מעט עם הרוטב ולהוסיף מים עד כדי כיסוי הבשר ,להוסיף פלפל ירוק חריף שלם לכסות את הסיר ולבשל כ-30 דק’ ,להוסיף את הפולים להוסיף מים אם יש צורך עד כיסוי הפול על להבה בינונית כשהמים יתאדו לבדוק אם הפול והבשר רך -אם כן לפזר את הכוזברה ובישול של 5 דק’ נוספות .


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe672.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון