חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פול ירוק עם בשר פיקנטי

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 ק"ג פול ירוק טרי או שקית מהקפואים
2 פלפל ירוק חריף
בשר מס’ 5/6 לפרוסות או לחילופין
בשר מס’ 4 לקוביות
חופן כוזברה
3 שיני שום כתוש/קצוץ
מלח
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
2 כפיות כמון
שמן



אופן ההכנה:

להרתיח את הבשר כ- 45 דק’ ,לשפוך את המים
ולתת לבשר להתקרר היטב לפני שפורסים.
בשר מס’ 5/6 לפרוס לפרוסות ברוחב אצבע.
אם משתמשים עם
בשר מס’ 4 לחתוך לקוביות כמו של גולש.
את הפולים לקלף -להוציא מהתרמיל ולשטוף או פולים קפואים לשטוף.

לחמם בסיר שמן לשים את המלח ,הפפריקה , הכמון והשום לערבב
על אש נמוכה כדי שלא ישרף ולהוסיף את הבשר לטגן מעט עם הרוטב ולהוסיף מים עד כדי כיסוי הבשר ,להוסיף פלפל ירוק חריף שלם לכסות את הסיר ולבשל כ-30 דק’ ,להוסיף את הפולים להוסיף מים אם יש צורך עד כיסוי הפול על להבה בינונית כשהמים יתאדו לבדוק אם הפול והבשר רך -אם כן לפזר את הכוזברה ובישול של 5 דק’ נוספות .

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא ירקות - שונות

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136045 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124891 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: מלכה ריכנשטייןירקות - שונות02/02/126713 צפיות
כרובית טריה אפויה בתנור

מאת: אלונה ספטוןירקות - שונות08/09/113971 צפיות
במקור מאכל פרסי - עם קציצות גונדי במקום גונדי אני מכינה קציצות פראסה

מאת: מיכל שדהירקות - שונות20/07/113356 צפיות
לכל אוהבי האוכל הבריא, הרי לכם מתכון על טהרת העגבניות - טעים ובריא - בתיאבון!

מאת: שף יעקב ירקות - שונות28/05/116265 צפיות
מנת קציצות קישואים מאוד טעימה וקלה מתאימה לימי הקיץ גם כארוחת ערב בלווי סלט ירקות וגבינה בולגרית

מאת: שף יעקב ירקות - שונות20/05/113808 צפיות
מנת כרוביות מטוגנות כמו שניצל ניתן להגיש בתוספת טחינה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported