נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חולטים את הפירות היבשים במים חמים כ- 40 דק’ .
שופכים את המים ומשאירים לח.
את השזיפים חורצים לאורך ומורידים את הגלעין , להשאיר את השזיף שלם.
מהתאנים מורידים את הפטמה הקשה ופותחים .
וגם את המשמש לפתוח.
ממלאים את הפירות היבשים בתערובת הבשר מהדקים עם היד.

לטגן את הבצל בסיר רחב להניח מעל בצפיצות את הפירות הממולאים.
מערבבים את המים , שמן ותבלינים ושופכים מעל .
מבשלים כ- שעה .

לאחר חצי שעה קוצצים את האגוזים , מערבבים בדבש , קנמון ומיץ לימון ומפזרים מעל .
מוסיפים לבשל עוד 15 -30 דק’ .
2 דק’ לפני סיום הבישול לפזר שומשום קלוי (לא חייב)

מוציאים בזהירות את הפירות שלא יתפרקו ומניחים בצלחת הגשה ומעל את רוטב הבצל שנשאר בסיר


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe673.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון