נכתב על ידי: yaffapr
תאריך: 16/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



מקציפים יחד במערבל את הביצים עם חצי כוס סוכר, וניל, מלח, נס קפה לתערובת תפוחה ואוורירית.

בסיר קטן מרתיחים את מיכל השמנת המתוקה, ומורידים מהאש. מכניסים פנימה את השוקולד שבור לקוביות ומערבבים לקבלת קרם חלק. מוסיפים את האלכוהול הנבחר ומצננים לטמפרטורת החדר.

מקפלים לתערובת הביצים את תערובת קרם השוקולד בעדינות.

מקציפים במערבל 100 מ"ל שמנת מתוקה וסוכר לקצף יציב ומקפלים אותו לתערובת שאיחדנו קודם.

מקררים את התערובת במקרר ולאחר מכן מעבירים לשק זילוף ומזלפים לכוסות שמפניה אישיות.

ניתן לקשט בפס מרנג או במיני נשיקת מרנג.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe684.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון