נכתב על ידי: yaffapr
תאריך: 30/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



• מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.
• מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים
• מגישים חם/קר.

להגשה – מומלץ להגיש בליווי לבנה עיזים ושמן זית של "משק צוריאל"

המלצת השף:
1. לקצוץ את התרד מספר שעות לפני הכנת המתכון ולהניח במסננת (לשם הוצאת נוזלים מהתרד).
2. להוסיף לתערובת מעט גרידת לימון לפני הטיגון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe689.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון