נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


2 שניצל עוף דפוקים דק ופרוסים
מלית במג'ימיקס:
4 עלי בצל ירוק
6-8 עלי פטרוזיליה – 1/4 חבילה
1 עלה שמיר
1 עלה סלרי
5 כפות קשיו או צנוברים גרוסים (לא דק)
2 כפות פירורי לחם זהובים
כמה טיפות מיץ לימון
כפית מלאה סלט חומוס
כפית רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל שחור
מערבלים בפולסים קצרים רק עד לאיחוד המרכיבים.
טועמים ומשבחים טעמים
ממלאים בנדיבות רבה לאורך השניצל ומגלגלים לגלילה

מכינים כערית עם ביצה+סילאן+מלח+פלפל

מכינים בצלחת נוספת פירורי לחם 2 כפות שומשום

טובלים בביצה ומגלגלים בפירורים
מטגנים בשמן חם על להבה בינונית  מגלגלים ומסובבים עד שכל הגלילה שחומה ופריכה
מגישים  עם "פירה"


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe692.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון