נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים במחבת את השמן ומטגנים בצל ושום עד להזהבה
מוסיפים את הסוכר החום והבשר ומטגנים עד שהבשר ישחים ה י ט ב מכל הצדדים.
מוסיפים את יתר מרכיבי התיבול  ומערבבים
מוסיפים  1 כוס מים ולא יותר ומכסים את הסיר
מבשלים כשעתיים על להבה קטנה מ א ד עד שהבשר רך מאד.
מדי פעם לבחוש את הבשר.
מרתיחים ב ד י ו ק 3 כוסות מים
מוסיפים לסיר את השעועית והאורז
ויוצקים את המים הרותחים
מערבבים וטועמים ומשפרים טעם
מבשלים כ-40 דקות על להבה קטנה בסיר מ כ ו ס ה
 כל 2-3 דקות לבחוש את כ ל התכולה כי לאורז יש נטייה להדבק לקרקעית הסיר.
אחרי 40 דקות האורז סופג את כל הנוזלים ונהיה רך וטעים. לבדוק שהאורז רך.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe693.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון