חפש מתכונים:       
שלום אורח
25.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

בשר עם שעועית אדומה ואורז

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

קילו קוביות בשר לצלי
400 גרם שעועית אדומה מבושלת מראש
1/2 1 כוסות אורז
1/4 כוס שמן
2 בצלים קצוצים ג ס
כף סוכר חום
3 שיני שום קצוצות ג ס
כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק
פלפל אדום חריף קצוץ ד ק — או 2 כפות רוטב צ'ילי
3 כפות רוטב סויה
2 כפיות פפריקה מתוקה
כפית אבקת מרק בצל
פלפל שחור טחון טרי
1/2 כוס קטשופ
מלח



אופן ההכנה:

מחממים במחבת את השמן ומטגנים בצל ושום עד להזהבה
מוסיפים את הסוכר החום והבשר ומטגנים עד שהבשר ישחים ה י ט ב מכל הצדדים.
מוסיפים את יתר מרכיבי התיבול  ומערבבים
מוסיפים  1 כוס מים ולא יותר ומכסים את הסיר
מבשלים כשעתיים על להבה קטנה מ א ד עד שהבשר רך מאד.
מדי פעם לבחוש את הבשר.
מרתיחים ב ד י ו ק 3 כוסות מים
מוסיפים לסיר את השעועית והאורז
ויוצקים את המים הרותחים
מערבבים וטועמים ומשפרים טעם
מבשלים כ-40 דקות על להבה קטנה בסיר מ כ ו ס ה
 כל 2-3 דקות לבחוש את כ ל התכולה כי לאורז יש נטייה להדבק לקרקעית הסיר.
אחרי 40 דקות האורז סופג את כל הנוזלים ונהיה רך וטעים. לבדוק שהאורז רך.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא בשר - שונות

מאת: חוויה בטעמיםבשר - שונות28/01/148365 צפיות
מתכון פשוט להכנת ספריבס טלה משובח בתנור

מאת: שף יעקב בשר - שונות31/12/115460 צפיות
מנה אסייתית לבקר וחצילים חריף המשלב שוב את חוכמת המתבח האסייתי

מאת: שף יעקב בשר - שונות30/11/113633 צפיות
מנה מאוד מרשימה של בצק עלים במילוי פטריות בצל מטוגן ופילה עגל און בקר

מאת: חגית נועםבשר - שונות25/08/1112625 צפיות
מה יותר טוב מארוחה בשרית ועוד עם רוטב פטריות?מתכון טעים

מאת: שף יעקב בשר - שונות22/08/114485 צפיות
זהוי מנה המשלבת טכניקת טיגון מהמטבח האסייתי

מאת: lemon3.co.ilבשר - שונות06/06/114257 צפיות
במתכון המקורי אוכלים את צלעות הכבש עם רוטב יוגורט, במידה ואתם שומרים כשרות, אתם יכולים לוותר על רוטב היוגורט נענע...גם ככה הוא יהיה טעים.

מאת: lemon3.co.ilבשר - שונות05/06/114241 צפיות
מישרה (מרינדה) לימון לבשר כבש וצלעות בעיקר, מבטיח לשדרג לכם את מנת הבשר הידועה והמוכרת, לא תוכלו לוותר על עסיסיות הבשר הצלוי, אחרי מרינדה שכזאת.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported