נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 10/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • קושרים את נתחי האוסובוקו בחוט, כך שהבשר לא ייפול מהעצם.
  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • מחממים סיר רחב (מתאים לתנור) עם שמן זית, מקמחים את נתחי האוסובוקו ומטגנים עד להשחמה.
    מוציאים מהסיר.
  • מוסיפים לסיר בצל ומטגנים כ-5 דקות.
    מוסיפים עגבניות, מטגנים כ-2 דקות ויוצקים יין.
  • מכניסים לתנור ואופים במשך כשעה וחצי, או עד שהבשר רך מאוד והרוטב מצטמצם. אפשר לכסות בזמן הבישול בתנור

  •  
    אודות המחבר

    חוגי בית לבשלניות מתחילות  

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe713.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון