נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 10/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לצפות את חזה ההודו בתערובת הציפוי ולהכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות ל - 45 דקות

להוציא מהתנור ולהניח כשעה להצטנן לאחר מכן ניתן לפרוס דק או עבה לפי הצורך . נשמר כגוש לפחות 12 ימים במקרר


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe717.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון