נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן עד הזהבה קלה, מוסיפים את השום, העגבניות, הכרוב והחציל מבשלים בתוספת חצי כוס מים עד שהכרוב מאבד את נפחו, מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עד שכל הירקות רכים ומבושלים (כשעה), מוסיפים את התבלינים והרסק עגבניות ומערבבים היטב ומתקנים טיבול. יוצקים את התבשיל החם בזהירות לשתי תבניות אלומיניום חד פעמיות גדולות באופן שווה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כשעה וחצי ,כאשר במחצית הזמן מערבבים את התבשיל שבתבניות ומיישרים וממשיכים באפייה, בודקים שאין יותר נוזלים בזמן האפייה ומוציאים מהתנור, אפשר לאכול את התבשיל חם או קר מהמקרר במיוחד בימי הקיץ החמים. ניתן להשתמש כתוספת למנה בשרית.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe719.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון