נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לפתוח כיס לכל רוחב הטחול בזהירות כמו בשניצל מבלי לפצוע את הרקמה החיצונית .לערבב את כל מצרכי המילוי ולמלא את הטחול בכל התערובת . לסגור ולתפור בחוט ומחט , לשמן תבנית קלות ולהניח את הטחול בתבנית . לאפות על חום של 180 מעלות לשעה או עד שהטחול משחים , אפשר לאכול כך או לפרוס בעובי של 3 סמ' ולארוז כל פרוסה בנייר כסף ובניילון ולהקפיא , בשעת הצורך להוציא מהמקפיא ולעלות על המנגל עם נייר הכסף לכ - 7 דק'.  


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe721.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון