נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 14/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לנקות את הדגים ולהפריד את הראשים מהם להכניס את כל הראשים כולל השניים הנוספים לסיר 5  ליטר עם כל הירקות ולבשל כשעה ברתיחה , לאחר מכן לסנן את המרק דרך מסננת דקה בכדי לקבל את נוזלי המרק נקיים ללא הירקות והעצמות . להחזיר את המרק לאש ולהביא לרתיחה לתבל , ולתקן תיבול . להוסיף את הדגים כאשר כל דג חתוך לשניים ולבשל כ25 דק' להגיש לכל סועד נתח דג + מרק לצד לחם טרי וטוב למי שאוהב אפשר להוסיף מעט צ'ילי חריף . בתיאבון .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe725.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון