נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 14/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל חומרי הבלילה היבשים היטב ולוהסיף את הבירה בהדרגה תוך כדי ערבוב , צריכה להתקבל בלילה סמיכה אך לא סמיכה מידי הנדבקת לאצבעות הדג .יש לתבול כל אצבע דג בלילה ולאחר מכן בפירורי לחם ולסדר בצלחת גדולה כך את כל הדגים . לאחר מכן לחמם כןס וחצי שמן קנולה במחבת גדולה ולהכניס במחזוריות כל פעם כמות שנכנסת בנחת למחבת ולטגן עד פריכות . לסדר על צלחת עם נייר סופג . בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe727.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון