נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 16/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ליצור בנתח החזה כיס מרווח עד סופו של הנתח , מהצד הרחב אל הצד הצר ( ניתן לבקש שהקצב יעשה זאת ) .

למילוי : לערבב את הפילה הטחון עם שומן הכבש ולערבב את כל התבלינים היבשים , ולהוסיף לתערובת . לערבב היטב ולמלא את חזה ההודו  . לסגור בשני קיסמים את הפתח עד כמה שניתן .

לציפוי : לערבב את כל חומרי הציפוי , למרוח את נתח היטב מכל הצדדים , להניח מתבנית משומנת קלות ולאפות על 180 מעלות ל-45 דקות , לצנן כ10 דקות ולפרוס . ניתן לאכול גם קר ולפרוס דק את הבשר . יש להוציא את הקיסמים לפני הפריסה .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe733.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון