ליצור בנתח החזה כיס מרווח עד סופו של הנתח , מהצד הרחב אל הצד הצר ( ניתן לבקש שהקצב יעשה זאת ) .
למילוי : לערבב את הפילה הטחון עם שומן הכבש ולערבב את כל התבלינים היבשים , ולהוסיף לתערובת . לערבב היטב ולמלא את חזה ההודו . לסגור בשני קיסמים את הפתח עד כמה שניתן .
לציפוי : לערבב את כל חומרי הציפוי , למרוח את נתח היטב מכל הצדדים , להניח מתבנית משומנת קלות ולאפות על 180 מעלות ל-45 דקות , לצנן כ10 דקות ולפרוס . ניתן לאכול גם קר ולפרוס דק את הבשר . יש להוציא את הקיסמים לפני הפריסה .