נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל הירקות בכלי גדול ולמלא את הצנצנת.
להוסיף את תבלין העמבה ואת החומץ ועכשיו להוסיף 1 כוס מים ו1 כפית מלח עד כיסוי כל תכולת הצנצנת,לאטום את הצנצנת,ולהניח במקום מוצל במשך 5 - 6 ימים לבדוק אם מוכן להעביר לכלי עם מכסה ולהכניס למקרר


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe738.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון