נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 18/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטעום את התערובת ולהוסיף מלח אם יש צורך . ( החצילים והגבינה ) . לחתוך את הבצק לריבועים של 10 ס"מ של 10 ס"מ בערך , להכניס כפית מהתערובת למרכז הבצק ולסגור למשולש , להדק את צידי הבצק , לסדר עם מגש עם נייר אפייה , למרוח בביצה טרופה , לפזר מעל שומשום ולאפות ב 180 מעלות עד שהבורקס מזהיב .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe739.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון