נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 18/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקלף את תפו"א ולרסק לפירה . להוסיף לתפו"א המרוסק את הבצל והפטריות , ולהם יש להוסיף את התבלינים . לערבב היטב , לבדוק  , ולתקן תיבול אם יש צורך . לחתוך את בצק העלים לריבועים של 10 ס"מ על 10 ס"מ להניח במרכז כל ריבוע כפית מהתערובת ולסגור כמשולש . להדק את צידי הבצק . למרוח את המשולשים בביצה טרופה , לפזר שומשום מעל ולאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe741.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון