נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 18/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. לבשל תפוחי אדמה במים
2. לשים בתבנית
3. לפזר מעל גבינה צהובה
4. בסיר אחר לבשל 2 שמנת עד שנהיה בועות להוסיף כף וחצי א. מרק פטריות ורוטב פטריות עד שנהיה סמיך - להוסיף כוס חלב ולהמשיך לבשל אד להרתחה
5. לשפוך את הקרם על התפוחי אדמה
6. לאפות בחום בינוני כ-45 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe746.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון