נכתב על ידי: דוקטור אורי עצמון
תאריך: 02/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר רחב גדול מחממים את השמן בסיר מוספים את הבצל חתוך גס נותנים לבצל להיות שקוף מעט ומוסיפים את העוף בסדר כרעיים במרכז הסיר שוקיים מסביב להם ..נותנים להיות מטוגנים עד חצי דקה מכל צד . מוסיפים את עלי הדפנה תבלנים סויה והיין משאירים את היין בלהבה גבוהה שכל האלכוהל ינדף מהבישול לאחר דקה וחצי יש להוסיף את המים הרותחים שאר התבלנים עוברים לאש נמוכה ומכסים מידיי פעם אפשר להפוך את העוף לתת לעוף להתבשל על אש קטנה מכוסה במכה עד 40 דקות . העוף יוצא מושחם ובעל מתיקות וחריפות מסויימת מתאים לאורז  לבן עם תוספת של ירקות בצד בתאבון !!

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe75.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון