נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן בסיר את הבצלים עד להזהבה להוסיף את הפלפלים האדומים ולטגן כ-4 דקות, להוסיף את השום ולאחר דקה להוסיף את גרגרי החומוס והשווארמה להוסיף מים עד כיסוי ולבשל כשעה, להוסיף את התבלינים לערבב ולבשל עוד כ-10 דקות לטעום ולתקן תיבול, להגיש בתוספת אורז לבן, או פתיתים.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe753.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון