חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.09.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

שווארמה הודו על גרגרי חומוס

מאת: שף יעקב הודו21/07/20104371 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/4 ק"ג גרגרי חומוס מושרים ללילה ומבושלים עד לרמת רכות כשעה וחצי אפשר להשתמש בתחליף של סנפרוסט בכמות של שקית או 2 קופסאות שימורים
1 ק׳ג שווארמה הודו חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים קצוצים
4 שיני שום כתוש
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה (לאוהבי חריף)
קורט קינמון



אופן ההכנה:

לטגן בסיר את הבצלים עד להזהבה להוסיף את הפלפלים האדומים ולטגן כ-4 דקות, להוסיף את השום ולאחר דקה להוסיף את גרגרי החומוס והשווארמה להוסיף מים עד כיסוי ולבשל כשעה, להוסיף את התבלינים לערבב ולבשל עוד כ-10 דקות לטעום ולתקן תיבול, להגיש בתוספת אורז לבן, או פתיתים.

בתאבון

 

תגיות המתכון: תבשיל בטעם מזרחי


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/134182 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/134708 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/134726 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/128165 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/124126 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/123753 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/125843 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא הודו

מאת: שף יעקב הודו03/01/123321 צפיות
פילה הודו כבוש במלח מעדן קל ומהיר להכנה שווה להכין

מאת: שף יעקב הודו09/11/112878 צפיות
מנה סתוית ומאוד טעימה משלבת מתיקות עם חריפות קלה ותוספת הבורגול עם הירקות משתלבת נפלא גם למי שלו חסיד של הודו ימצא שהמנה הזו עושה רק טוב לכנפי ההודו

מאת: שף יעקב הודו28/09/117926 צפיות
מנת בשר הודו מאוד טעימה וקלה להכנה להכין קרוב להגשה

מאת: שף יעקב הודו03/11/105854 צפיות
מהמטבח ההודי מנה מאוד טעימה

מאת: שף יעקב הודו16/07/104979 צפיות
מנה חגיגית שניתן לאכול חם או קר

מאת: שף יעקב הודו10/07/107051 צפיות
אין על נתח פסטרמה שהכנת במו ידך להתפאר

מאת: דיויד שילד כהןהודו15/04/098175 צפיות
את מתכון זה למדתי מחברתי הטובה שולה בשעה שטילנו ביחד בארה"ב. מאז אותו היום אני מכינה לילדים את המתכון הזה בכול יום שישי.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported