נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את החצילים ולהניח במסננת ללילה במקרר לשחרור השמן.למחרת לטגן את הבשר עד שמשנה צבעו לאפור,להוסיף את התבלינים ,לערבב,להוסיף את הפטרוזיליה,לערבב ,ולכבות את האש.
לסדר בצורת עלי פרח את החצילים בתבניות,כאשר שני שליש מהחציל בתוך התבנית והשליש הנותר מחוץ לתבנית.
למלא את התבניות בתערובת הבשר הטחון ולהכניס פנימה ביצה קשה בכל תבנית. לסדר מעל את יתרת תערובת הבשר ולסגור בצורת עלי פרח את החציל,להדק היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ל 20 דקות,להוציא מהתנור ולתת להם לנוח 5 דקות ולהפוך כל תבנית אישית צלחת הגשה,להגיש לצד סלט ירוק


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe759.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון