נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


צולים את החצילים על גריל חם למשך 10 דקות (לערך)ומסובבים מעט.

לאחר 10 דקות מסובבים שוב ,צולים עד לריכוך כמעט מלא ומצננים.

קולפים את החציל במשיכות עם האצבעות ,מכיוון השורש החוצה ומשאירים את השורש מחובר.

בקערה מערבלים עם מטרפה את המים עם הטחינה הגולמית המלח לימון קורט מלח דק וכפית שום כתוש.

את הצנובר קולים במחבט לוהט ,ללא שומן עד שמקבל צבע חום בהיר.

את החצילים מסדרים בצלחת ההגשה ומעל מפזרים צנובר קלוי, בקצה מניחים פטרוזיליה. ומעל מטפטים שמן זית.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe762.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון