נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. פורסים את הבצל דק.
2. קולפים את החצילים וחותכים לקוביות 2 על 2 ס"מ.
3. את הכרובית מפרקים לפרחים לא גדולים.
4. מעבירים את הירקות לתבנית ומתבלים בקורט מלח, הכוסברה, חצי קורט פלפל שחור, 3 כפות שמן זית, כף חומץ בלסמי, כף עלי רוזמרין קצוצים. מערבבים וצולים בתנור החם כ-20 דקות ללא כיסוי עד לריכוך כמעט מלא אך יציב ומצננים.
5. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
6. מעבירים לקערה ומעל מוסיפים את הקמח, 2 כפות יוגורט, כף פרורי לחם, הביצים , מתבלים במוסקט מגורד, קורט מלח, חצי קורט פלפל שחור, 200 גרם גבינת כנען ומערבבים את כל העיסה.
7. משמנים עם חמאה רכה את התבנית ואופים כ-30-40 דקות ללא כיסוי.
8. מקררים היטב לפני הפריסה.
9. במידה ויש צורך בחימום לפני ההגשה, מכסים לפני שמחממים למנוע התייבשות של הפשטידה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe764.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון