נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 06/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבצק : מערבבים את השמן המים והמלח בקערה גדולה , ומוסיפים בהדרגה את הקמח תוך כדי ערבוב , עד לקבלת בצק גמיש אך לא דביק . אם יש צורך מוסיפים מעט קמח . לאחר מכן להעביר את הבצק למשטח עבודה מקומח וללוש מספר דקות . בעזרת מערוך , יש לשטח את הבצק לגובה של חצי ס"מ ובעזרת כוס ליצור עיגולי בצק , מניחים מהמלית במרכז הבצק ומקפלים לחצי סהר . מהדקים היטב ומושכים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום . אופים בתבנית מצופה בנייר אפייה בחום של 180 מעלות כ-25 דקות , מצננים מעט ומגישים . אופן ההכנה למלית מספר 1 : טוחנים את החציל הקלוי ומוסיפים את הגבינה בפירורים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה . מלית מספר 2 : מערבבים את שני סוגי הגבינות , מוסיפים את הפלפל שחור ומערבבים שוב . בתיאבון 


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe780.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון