נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל בסיר עם מים ומלח את האטריות.
לחמם תנור ל-180 מעלות
בינתיים להכין את קערה 1: לשים בקערה את הקוטג’ והביצים ולערבב.
להוסיף קצת מלח ופלפל.
להכין את קערה 2: לשים בקערה את רוטב העגבניות והמים ולערבב.
לשים קצת מלח, פלפל ושום ואורגנו לפי הטעם.

כשהאיטריות מוכנות לשטח חצי מהכמות על התבנית מעל לשים חצי מהכמות של קערה 1 ומעל חצי מהכמות של קערה 2 לסדר 5 פרוסות גבינה צהובה.
לחזור על התהליך.
לשים את הלזניה בתנור עד שהיא מזהיבה ולאכול אותה חמה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe784.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון