חפש מתכונים:       
שלום אורח
10.08.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לזניה אמיתית

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   9 מנות
 
רכיבי המתכון:

אטריות רחבות
2 חב’ קטנות של רוטב עגבניות
2 וחצי חב’ קוטג’
10 פרוסות גבינה צהובה
2 ביצים
כוס מים
תבנית
תבלינים



אופן ההכנה:

לבשל בסיר עם מים ומלח את האטריות.
לחמם תנור ל-180 מעלות
בינתיים להכין את קערה 1: לשים בקערה את הקוטג’ והביצים ולערבב.
להוסיף קצת מלח ופלפל.
להכין את קערה 2: לשים בקערה את רוטב העגבניות והמים ולערבב.
לשים קצת מלח, פלפל ושום ואורגנו לפי הטעם.

כשהאיטריות מוכנות לשטח חצי מהכמות על התבנית מעל לשים חצי מהכמות של קערה 1 ומעל חצי מהכמות של קערה 2 לסדר 5 פרוסות גבינה צהובה.
לחזור על התהליך.
לשים את הלזניה בתנור עד שהיא מזהיבה ולאכול אותה חמה

 

תגיות המתכון: לזניה אמיתית


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא אוכל איטלקי

מאת: שף יעקב אוכל איטלקי01/02/115341 צפיות
מנת קציצות מדהימה של אורז ובשר שבטוסקנה


מרכיבים לשתי פיצות משפחתיות גדולות מאד


צרפתי סיני יפני ועכשיו איטליה.......................


נוח וקל לאורחים ללא התרעה..

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported