חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לזניה אמיתית

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   9 מנות
 
רכיבי המתכון:

אטריות רחבות
2 חב’ קטנות של רוטב עגבניות
2 וחצי חב’ קוטג’
10 פרוסות גבינה צהובה
2 ביצים
כוס מים
תבנית
תבלינים



אופן ההכנה:

לבשל בסיר עם מים ומלח את האטריות.
לחמם תנור ל-180 מעלות
בינתיים להכין את קערה 1: לשים בקערה את הקוטג’ והביצים ולערבב.
להוסיף קצת מלח ופלפל.
להכין את קערה 2: לשים בקערה את רוטב העגבניות והמים ולערבב.
לשים קצת מלח, פלפל ושום ואורגנו לפי הטעם.

כשהאיטריות מוכנות לשטח חצי מהכמות על התבנית מעל לשים חצי מהכמות של קערה 1 ומעל חצי מהכמות של קערה 2 לסדר 5 פרוסות גבינה צהובה.
לחזור על התהליך.
לשים את הלזניה בתנור עד שהיא מזהיבה ולאכול אותה חמה

 

תגיות המתכון: לזניה אמיתית


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא אוכל איטלקי

מאת: שף יעקב אוכל איטלקי01/02/116204 צפיות
מנת קציצות מדהימה של אורז ובשר שבטוסקנה


מרכיבים לשתי פיצות משפחתיות גדולות מאד


צרפתי סיני יפני ועכשיו איטליה.......................


נוח וקל לאורחים ללא התרעה..

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported