נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים במחבת את הבצל והשום עם 2 כפות שמן זית ,עד הזהבה. מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים יחד עם הבצל והשום. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.בעת הרתיחה, לתבל את התבשיל בכמון , אבקת מרק עוף פלפל ומלח לפי הטעם.
לאחר התיבול, שוברים את 2 הביצים אל תוך המחבת זו לצד זו , מכסים את המחבת ומרתיחים 5-6 דק נוספות.
מגישים את השקשוקה בתוך המחבת ולצידה טחינה, זיתים סורים ולחם לבן.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe787.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון