נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


למשוח את פרוסות החציל בשמן בעזרת מברשת, לצלות על מחבת גריל או פלנצ'ה עד להשחמה, להניח במגש בצד

לרוטב: להקפיץ את העגבניות ב-1/4 כוס שמן, להוסיף  את הפלפל החריף והשום לבשל עד לדרגת מוכנות, להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים לערבב  לבשל כ-3 דקות נוספות ולכבות את האש.

בכלי עם מכסה לסדר שכבות חציל וביניהם לפזר מן רוטב העגבניות ומעל לפזר פטרוזיליה, כך בשכבות עד שמסיימים בשכבת רוטב ופטרוזיליה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe793.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון