נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 13/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להפריד את רגלי הפטריות ולקצוץ אותן . להניח בצד . במחבת גדולה להכניס את השמן ולהוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה , להוסיף את הצנוברים לערבב ולכבות את האש . לצנן מעט ולהוסיף את הבצל ותערובת אל הבשר . להוסיף את הלחם הטחון ואת שאר המצרכים . לערבב היטב לתערובת אחידה ולמלא את הפטריות בתערובת הבשר עד ליצירת גבעה קטנה מעל . לשמן בשמן זית תבנית ולסדר את הפטריות בתבנית , לצקת מעל מעט שמן זית וחצי כף סילאן על כל פטריה , לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 50 דקות .

לרוטב : לטגן את הבצל והפטריות עד להזהבה , להוסיף את התבלינים והקמח ולערבב היטב , להוסיף את המים הרותחים לערבב ולבשל כ5 דקות , לטעום ולתקן תיבול . לסדר בצלחת 2 כפות רוטב פטריות מעל להניח את הפטרייה הממולאה ולצקת עוד כף מהרוטב מעל . בתיאבון .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe803.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון