נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 25/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת עם שוליים גבוהים להכניס את השמן, ולטגן את שני סוגי הפלפל עד השחמה. מוסיפים את השום לעוד כשתיי דקות, ולהוסיף את העגבניות, לבשל את העגבניות עד רכות, להוסיף את התבלינים ולערבב, ולהוסיף את המים, להכניס את הכוסברה קשור כצרור. ולהכניס את הדג לסדר את הדג בתוך הרוטב, ולבשל כ30 דקות אל אש קטנה. לצקת את הלימון מעל. ולכבות את האש, לתת לסיר לנוח כ-15 דקות. ולהנות עם הרבה לחם לרוטב


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe817.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון