נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 25/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה גדולה לערבב את כל מצרכי הקציצות לתערובת חלקה. וליצור קציצות לא גדולות. לרוטב: בסיר עם שוליים נמוכים להכניס את הבצל והקבנוס המטוגן, להוסיף את המים והשעועית ולהביא לרתיחה. להוסיף את שאר מצרכי הרוטב ולהביא לרתיחה שוב. להנמיך את האש ולהכניס את הקציצות ולבשל כ-50 דקות על אש קטנה לטעום ולתקן תיבול. להגיש בתוספת איטריות ביצה או אורז לבן.

בתאבון

.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe819.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון