נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לסיר את כל מצרכי הבישול ולבשל ברתיחה כשעה וחצי. להוציא את הנתח ולצנן מעט, לערבב את כל התבלינים ולעסות את הבשר היטב, להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ולאפות עוד כשעה וחצי, להוציא מהתנור את הנתח ולהמתין כ-10 דקות, ולפרוס ולהגיש, תוספות מומלצות תפו״א אפויים, מג׳דרה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe823.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון