נכתב על ידי: מלכה ריכנשטיין
תאריך: 28/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


יש לחצות את הבצלים ולחתוך כל חצי לפרוסות דקות, לפרוס גם את הכרישה  (חלק לבן בלבד) ולטגן את כל סוגי הבצלים במעט שמן עד להשחמה, להוסיף את כף הקמח ולערבב היטב, להוסיף את היין ולבשל כמה דקות עד שהאלכוהול מתאדה.

להוסיף את מרק הבצל וציר הירקות, להרתיח ולבשל אחרי רתיחה עוד כחצי שעה על אש נמוכה.

כשהמרק מוכן - למזוג לצלחות ולהוסיף את הקרוטונים והגבינה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe824.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון